Regelmatig preventief onderhoud

Heeft de scooter tussen de 2500 en 3500km gereden of staat deze langer dan 2 maanden bij u op locatie, geef dit dan aan ons door. Uw scooter wordt dan binnen 24 uur opgehaald. Tegelijkertijd leveren we bij u voor de deur een exemplaar dat de onderhoudsbeurt al heeft gehad. Zo blijft u doorrijden, zonder ongemak en met de zekerheid dat alles werkt zoals het móet werken.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de scooter als eerste geheel grondig schoongemaakt. Zijn er onderdelen beschadigd, dan worden deze gerepareerd of vervangen. Technische mankementen worden verholpen. Verder worden natuurlijk ook regelmatig de remmen en de banden gecontroleerd. Uw veiligheid staat voorop.

Bij brandstofscooters wordt onder andere de carterolie vervangen of bijgevuld, de bougies worden vervangen en de kleppen worden gesteld. Bij de elektroscooters worden, naast de veiligheidscontroles, de accu’s vervangen zodat het rendement goed blijft. Deze accu’s worden via een speciaal oplaadprogramma weer hersteld zodat deze weer de nodige energie kunnen leveren.

Door het regelmatige preventieve onderhoud wordt de kans op storingen verkleind en zijn de scooters blijvend veiliger. Zo stuurt u uw bezorgers met een veilig gevoel op pad.