Bezorgscooters

Lease Express werkt met elektro- en brandstofscooters die speciaal ontworpen zijn voor het vervoer van een bezorgbox op de achterzijde. Het robuuste en sterke frame / chassis samen met een goede bevestiging, zorgt ervoor dat de scooter in balans is tijdens de rit. Een comfortabele manier om lekkere dingen te vervoeren dus!

Zuinig
De brandstofscooters zijn zuinig in het gebruik en maken gebruik van Euro95 benzine. Deze scooters zijn uitgerust met een viertakt motor, waardoor geen speciale menging nodig is. De elektroscooters rijden op een accu, zijn hiermee milieuvriendelijk en hebben lage energiekosten. De scooters zijn verder ook nog uitgerust met dubbele schokbrekers aan de achterzijde voor extra comfort. De snelheid is begrensd op 45km/u. Beide scooters zijn bromfietsuitvoeringen en het dragen van een helm is daarbij verplicht.

Regelmatig preventief onderhoud
Heeft de scooter tussen de 2500 en 3500km gereden of staat deze langer dan 2 maanden bij u op locatie, geef dit dan aan ons door. Uw scooter wordt dan binnen 24 uur opgehaald. Tegelijkertijd leveren we bij u voor de deur een exemplaar dat de onderhoudsbeurt al heeft gehad. Zo blijft u doorrijden, zonder ongemak en met de zekerheid dat alles werkt zoals het móet werken.

Onderhoudsbeurt

  • De scooter wordt als eerste geheel grondig schoongemaakt.
  • Zijn er onderdelen beschadigd, dan worden deze gerepareerd of vervangen.
  • Technische mankementen worden verholpen.
  • Verder worden natuurlijk ook regelmatig de remmen en de banden gecontroleerd.
  • Bij brandstofscooters wordt onder andere de carterolie vervangen of bijgevuld.
  • De bougies worden vervangen en de kleppen worden gesteld.
  • Bij de elektroscooters worden, naast de veiligheidscontroles, de accu’s vervangen zodat het rendement goed blijft.
  • Deze accu’s worden via een speciaal oplaadprogramma weer hersteld zodat deze weer de nodige energie kunnen leveren.
  • Uw veiligheid staat voorop.

Door het regelmatige preventieve onderhoud wordt de kans op storingen verkleind en zijn de scooters blijvend veiliger. Zo stuurt u uw bezorgers met een veilig gevoel op pad.

Representatieve uitstraling
De scooters van Lease Express worden in de kleur wit geleverd. Dit heeft te maken met ons unieke roulatiesysteem (zie uitleg onder het kopje Lease Express). Het is mogelijk om uw bezorgbox een eigen uitstraling te geven en bijvoorbeeld uw eigen logo en huisstijlkleuren te gebruiken. Zo is uw bedrijf voor iedereen duidelijk herkenbaar. De bezorgbox wordt bij elke wissel overgezet op de vervangende scooter.

Transportbox
De transportbox is in diverse kleuren leverbaar en wordt gratis meegeleverd bij het leasen van de scooter.